Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

53 posts in this topic

Not Works with SX OS 2.4 Beta (it seems that it is SX OS error, not the game). Installed with Tinfoil and it works!

Edited by myfw
  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, matheussts said:

Error: Could not read NSP

SX OS 2.4

Firmware 5.1

 

I've tried tinfoil installer on SX homebrew and nothing.

Apparently the game requires a 6.X firmware...

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, Tharosh said:

The base nsp is corrupt, dont work, tested with tinfoil. Te update seems to be ok.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/14/2018 at 11:48 AM, Tharosh said:

Yes. 6.2 and SX OS 2.4

Error: Could not read NSP in GRIS and CARCASSONNE :(

Same problem with these 2 nsp's and Rain World! Re re-download still get an error. I'm on 5.1.0 using tinfoil able fw req ignore 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, JHumBL3 said:

Same problem with these 2 nsp's and Rain World! Re re-download still get an error. I'm on 5.1.0 using tinfoil able fw req ignore 

Same here, any solution ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone there with FW 5.1 and SX OS 2.4.1 who got the game working?

Edited by Norax

Share this post


Link to post
Share on other sites

First try: Tinfoil under Atmosphere with ignore FW results in gray box with circle (like loading) in the center of it, error on launch.
Reboot with SX OS 2.4.1 beta, reinstalled with SX INSTALLER and it works on both payload.
Question: why everytime i do smt under SX OX or SX INSTALLER, then my HB under Atmosphere are all messed up? Appstore NX is launching slowly like fist time, and all my dloaded HB shows as uninstalled.
WTF?

Immagine.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×