Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

TurboSnail

👍 Assassin Creed III Remastered (XCI + NSP + CUSTOM XCI) DLC Pack + Update v1.0.2 ❤️Google Drive | OneDrive | 1Fichier❤️

144 posts in this topic

Quote
1 hour ago, TurboSnail said:

Which link?

It was all the .XCI links and .NSP links and both updates but they are working fine now. Thanks for the Upload

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, wirar46 said:

is this free region?

Switch console is region free. You can use games from any region.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The game requires an audio package for other languages that can be downloaded from Nintendo eShop, currently it is only compatible with English audio and I am Italian. I'm talking only about the content "Assassin's creed III", as for "Liberation" there are no problems. Solutions?

 

 

2019051714181100-7589FF7625E38498B948C61898499F87.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, AngelDavil88 said:

The game requires an audio package for other languages that can be downloaded from Nintendo eShop, currently it is only compatible with English audio and I am Italian. I'm talking only about the content "Assassin's creed III", as for "Liberation" there are no problems. Solutions?

 

 

2019051714181100-7589FF7625E38498B948C61898499F87.jpg

I’ll try to dump them later

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to install with gold leaf (NSP) USB but the install (icon) just showed a spinning wheel no image. Tried to open and it said no. installed the patch as well. Should i try reinstalling or use/convert xci? using Kosmos 7.0 firmware

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Spdrman8 said:

I tried to install with gold leaf (NSP) USB but the install (icon) just showed a spinning wheel no image. Tried to open and it said no. installed the patch as well. Should i try reinstalling or use/convert xci? using Kosmos 7.0 firmware

You may have special characters on the filename or your download corrupted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, TurboSnail said:

You may have special characters on the filename or your download corrupted.

I just renamed it and trying again. Let you know. Thanks.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×