Jump to content
Welcome Guest!

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

ShadowPuppet

DU 4.0 Bugs

4.0 Feedback  

74 members have voted

This poll is closed to new votes
  1. 1. How's the speed of the site for you guys? (times are for loading of the home page)

    • Garbage (10+ seconds)
      15
    • Poor (7-9 seconds)
      3
    • Okay (5-6 seconds)
      18
    • Good (3-4 seconds)
      14
    • Excellent!! (< 2 seconds)
      24


85 posts in this topic

Normanity    132356

@ShadowPuppet the dropdown never appeared - that's why it never worked.  Could be my home network though - when my fiancee and I are both online at the same time we get an ip conflict and I cannot for the life of me figure what's wrong.  Just thought I'd mention the tagging thing anyways in case others have the same issue.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
JasonP27    3609

when my fiancee and I are both online at the same time we get an ip conflict and I cannot for the life of me figure what's wrong.

OFF TOPIC: Most routers allow you to modify the local network / DHCP settings to give specific devices persistent IP address allocation. Meaning you could force them to use different non-conflicting addresses.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
DarkestSin    96

 

 

@mastershoes reported seeing the same thing, I wonder how wide-spread the issue is.

It seems if you try to add more than one line it happens as well. I never had this issue with things like spoiler tags. They always just grew to the content when expanded. Might be missing an end tag somewhere in the layout. Don't know though.

 

Below is a test.

Hidden Content

    Like this post to see the hidden content.

 

Edit: and it works fine here. Strange.

 

I tried to add another line with my link and it pushes the text out of the box.

Edited by DarkestSin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Larsenv↑    50467

If you follow a Dark Umbra link on Google, the description for the website sometimes shows the hidden content:

caee123915.png

The MEGA link actually shows, I just edited the HTML because I'm not gonna show the link without hide tags.

:P

Also, on my iPad running the latest version on Safari, it's hard to scroll down when you're posting/editing something that's big enough to be able to scroll through.

I was trying and I had to end up trying to edit what I was gonna edit when my iPad was facing vertically.

Next, when I was trying to edit my signature I got this:

Unable to retrieve signature image dimensions for %s, please try another image. and Unable to retrieve signature image dimensions for %s, please try another image.

Weird since if it says %s, that means it's trying to take a variable or something and inserting that where %s is, and also, it says the error twice.

Finally, I've also been having problems trying to made a post on someone's Status Feed. I'm just seeing a box that I'm unable to type in.

Edited by Larsenv

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×